Grattis till oss

Härliga bloggen som nu fyller två år. Vi startade med första inlägget 2018-11-18 och är idag uppe i 240 unika inlägg

Idén bakom bloggen

Jag minns inte exakt hur vi började prata om det som skulle resultera i denna blogg, men det var iallafall under en av många (och långa) bilturer till Arvika som idén kring bloggen föddes. Jag och Sussi har tid att prata om allt mellan himmel och jord under de 4 timmarna det tar att köra mellan Uppsala och Arvika och det har resulterat i massa idéer och tankar. Fast ska jag vara ärlig så är bloggen det allra bästa som har kläckts under dessa resor.

Vi som driver bloggen är en brokig skara både när det gäller inriktning och bakgrund. Det vi har gemensamt är dock Susanne Widner, den uppbyggande träningen och empatin för hästen. Vissa av oss har tidigare erfarenhet av att blogga, andra inte. Flera av oss har haft skadade hästar där alternativa vägar har hittats för att få en hållbar häst, andra är i startgroparna med nya förmågor. Bredden och mångfalden tycker iallafall jag gör detta projekt mer intressant då vi förmodligen kan lära mycket av varandra. Kunskap kan man aldrig få för mycket av, eller hur?

Syftet och förhoppningen med bloggen är att ge inspiration kring målsättning, planering och träning av våra gemensamma vänner: hästarna. Vi vill skapa ett gemensamt och aktivt forum där vi kan dela vår vardag, funderingar och reflektioner kring hästarna och hur vi tränar dem. Uppbyggande träning för en hållbar häst oavsett disciplin helt enkelt /Anna ”

Här är vi

Anna Larsson

Anne-lie Jakobsson

Erika Jäderberg

Stall Stenbacken

Susanne Widner

Systrarna Hartmann

Team Linnea Grufman

Team Huliganen

Therese From

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: