Systrarna Hartmann

alicia.png clara.png

Vi är systrarna Hartmann, Alicia 16 år och Clara 14 år. Vi bor på en lite hästgård tillsammans med mamma Ingela och pappa Olof. Hela familjen är hästintresserade och all vår fritid går till våra 6 hästar. Sevilla Q (Sonja) 14 år tävlas i MSV dressyr, Kamaro 5 år också dressyrhäst, Fauna Bellisima (Bella) 2 år också tänkt som dressyrhäst. Dessa är Alicias hästar.

Zambia Z (Zigge) 10 år hopphäst men tävlar också dressyr, Arsenal 6 år dressyrhäst, Cool Magi Q (Magi) 2 år blivande hoppstjärna. Dessa är Claras hästar.

Jag Alicia (till vänster) går första året på gymnasiet i Gävle Realgymnasiet med hästinriktning. Jag vill gärna arbeta med något inom hästbranschen i framtiden.

Jag är väldigt målmedveten och lägger all min fritid på hästarna, träningar och tävlingar. Målet för mig är att bli en sån skicklig ryttare som möjligt. Målet med min äldsta tävlings häst Sonja är att komma så långt som möjligt i klasserna och nästa år ligga på stadiga procent i MSV B.

Jag Clara (till höger) går i 8an. I framtiden vill jag också jobba med hästar, utveckla min ridning så långt som möjligt och bli en bra unghästutbildare.

All min fritid går till hästarna. Målet nästa år med min äldsta häst Zigge är att tävla 110/115 med bra resultat och förhoppningsvis kunna starta LA dressyr till hösten 2019.

https://nouw.com/SystrarnaHartmann

facebook-logo Instagram        facebook-logo Instagram

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: