Systrarna Hartmann

121231859_804845657018678_7630562657567181814_n

Vi är systrarna Hartmann, Alicia 18 år och Clara 16 år. Vi bor på en lite hästgård tillsammans med mamma Ingela och pappa Olof. Hela familjen är hästintresserade och all vår fritid går till våra 4 hästar.

Sevilla Q (Sonja) 16 år tävlas MSV/S:t George dressyr, Fauna Bellisima (Bella) 4 år också dressyrhäst. Dessa är Alicias hästar.

Zambia Z (Zigge) 12 år hopphäst men tävlar också dressyr, Cool Magi Q (Magi) 4 år blivande hoppstjärna. Dessa är Claras hästar.

Jag Alicia (till vänster) går sista året på Realgymnasiet i Gävle med hästinriktning. Jag vill gärna arbeta med något inom hästbranschen i framtiden.
 Jag är väldigt målmedveten och lägger all min fritid på hästarna, träningar och tävlingar. Målet för mig är att bli en sån skicklig ryttare som möjligt. Målet med min äldsta tävlings häst Sonja är att komma så långt som möjligt i klasserna och nästa år kvala till SM för unga ryttare och debutera svår dressyr. Målet med min unghäst Bella är att komma ut på någon tävling.

Jag Clara (till höger) går i 1:an på Realgymnasiet i Gävle, inriktning naturbruk – häst. Jag vill gärna jobba med hästar i framtiden, utveckla min ridning som både hoppryttare och även bli en bra unghästutbildare.
 All min fritid går till hästarna. Målet med min äldsta häst Zigge är att komma så långt som möjligt i hoppningen. Nästa år är målet att tävla 110/115 med bra resultat och förhoppningsvis kunna starta LA dressyr till hösten 2021.
Med min unghäst Magi så är målet för 2021 att göra honom ännu mer starkare och stabilare och även komma ut på tävlingsbanan.

https://nouw.com/SystrarnaHartmann

facebook-logo Instagram        facebook-logo Instagram

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: