Idén bakom bloggen

Jag minns inte exakt hur vi började prata om det som skulle resultera i denna blogg, men det var iallafall under en av många (och långa) bilturer till Arvika som idén kring bloggen föddes. Jag och Sussi har tid att prata om allt mellan himmel och jord under de 4 timmarna det tar att köra mellan Uppsala och Arvika och det har resulterat i massa idéer och tankar. Fast ska jag vara ärlig så är bloggen det allra bästa som har kläckts under dessa resor.

Vi som driver bloggen är en brokig skara både när det gäller inriktning och bakgrund. Det vi har gemensamt är dock Sussi, den uppbyggande träningen och empatin för hästen. Vissa av oss har tidigare erfarenhet av att blogga, andra inte. Flera av oss har haft skadade hästar där alternativa vägar har hittats för att få en hållbar häst, andra är i startgroparna med nya förmågor. Bredden och mångfalden tycker iallafall jag gör detta projekt mer intressant då vi förmodligen kan lära mycket av varandra. Kunskap kan man aldrig få för mycket av, eller hur?

Syftet och förhoppningen med bloggen är att ge inspiration kring målsättning, planering och träning av våra gemensamma vänner: hästarna. Vi vill skapa ett gemensamt och aktivt forum där vi kan dela vår vardag, funderingar och reflektioner kring hästarna och hur vi tränar dem. Uppbyggande träning för en hållbar häst oavsett disciplin helt enkelt.

Ha det gôtt!

Mvh Anna och bloggänget

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: