Erika Jäderberg

Hej. Jag heter Erika och bor i Österfärnebo, södra Gästrikland. Jag började rida när jag va 5 år gammal och när jag va 11 år blev jag fodervärd åt en liten B-ponny, sen dess har jag aldrig varit hästlös.

Hästar har kommit och gått och så här i efterhand kan jag konstatera att valacker aldrig blivit särskilt långvariga i mitt liv. Jag är helt enkelt en sto-människa, jag fullkomligt ÄLSKAR ston och dess egenheter!

1996 fick jag min första egna häst (ponny) och sen dess har jag tränat för Susanne Widner. Den uppbyggande träningen är grunden i alla discipliner och fastän jag tränar dressyr för andra tränare emellanåt förblir Sussi den största grundstenen i mitt team, utan hennes övningar och våran öppna och ärliga dialog hade mina hästar aldrig varit så fina och hållbara!

Idag har jag två enga uppfödningar, ett halvblodssto född 2015 e. Benetton Dream FRH och en halvblod-frieserkorsning född 2017, också ett sto, så klart. Mitt mål är att få två hållbara dressyrhästar som tycker att livet är roligt. Hur långt upp i klasserna vi kommer får framtiden visa. 🙂

Instagram

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: