Anne-Lie Jakobsson

AnneLie.jpg

En hästtjej sedan barnsben uppvuxen i travvärlden. Under åren har jag även provat på lite av varje inom ridsporten. Men oavsett vilka vägar jag har valt att gå så har jag alltid kommit tillbaka till travhästen. Mitt hjärta brinner lite extra för dom helt enkelt.

De senaste åren har jag ägnat mig åt distansridning.

Mitt mål med hästarna har alltid varit att utifrån ett kamratskap utvecklas tillsammans och se hur lång vi kan komma tillsammans.

Under hösten 2016 var jag på jakt efter någon som hade den pusselbit jag saknade. Det var då jag hittade Sussi. Vi träffades på en föreläsning i Västerås och sedan dess har hon varit en viktig person i mitt team och den uppbyggande träningen är numera invävd i mitt träningstänk.

Mina grabbar i teamet är inte helt otippat två travhästar.

Monzan är en varmblodsvalack född 2002. Vi har hängt ihop sedan hösten 2005 och upplevt massor tillsammans. Vi började som aktiva inom travet och gick sedan över till distansridning. Vi har även provat på sportkörning. Monzan har en hel del skadehistorik med sig i bagaget och är numera pensionerad från tävlingsbanorna.

Eddie är en varmblodsvalack född 2014. Vi har hängt ihop sedan september 2017. Eddie är inte inkörd och har aldrig tränats för travet. Under tiden vi har hängt ihop har han förutom att blivit inriden mestadels växt. Han är en stor kille! Vi skyndar långsamt så att han hinner växa i sin förstora kostym. Han är otroligt valpig. Jag har förhoppningar på att han ska bli riktigt fin när han väl är klar.

Till vardags jobbar jag på Västerås sjukhus och hemma på gården där vi driver ett inackorderingsstall.

http://teamcurious.blogg.se

facebook-logo Instagram

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: