Team Linnea Grufman

received_350616705499119

Hej! Mitt namn är Linnea Grufman. Jag har precis fyllt 18 år och går sista året på gymnasium. Jag är en väldigt glad tjej som älskar hästar.  Jag har ridit sen jag var 3 år och har sedan dess ridit mängder av olika ponnyer/ hästar upp till Msv/Msva på ponny och 1,40/1,45m på storhäst. Jag är väldigt målinriktad och för mig är det viktigaste att hästarna mår bra och har roligt vid träning/tävling. Mina bästa egenskaper är att alltid jobba mot mitt/hästens mål, få hästarna glada & arbetsvilliga, alltid ha roligt tillsammans med min häst och alltid plocka fram det bästa ur varje häst. Just nu har jag fem hästar som jobbas på olika sett.

Wirnanda (Winnie) -03 e. Indoctro- Calvados. Winnie har jag haft i 1 år och några månader. Jag har under tiden jobbat på att lära känna henne då hon är en väldigt speciell häst med mycket attityd/ energi. Början var jobbig och svår men nu sitter vi ihop och gör allt för varandra. Winnie har blivit en favorit och vi är varandras bästa vänner. Vi har tillsammans placeringar/ vinster upp till 1,40/1,45m GP, startat J-SM och Falsterbo Ungdoms GP. Jag älskar henne!

Lerbert Junior- 05 e. Lavall- Narev. Lerbert har jag haft precis ett år. Han är en fantastisk häst, försiktig, modig och har ett bra scoop. Han har en enorm personlighet. Vi har tillsammans felfria/placeringar i 1,35m klasser och startat J-SM. Just nu tävlas han inte då han genom gick en hemsk buk operation då tarmen hängde upp sig. Jag gjorde allt för honom och nu mår han bra igen. Efter den hemska händelsen har vi lärt känna varandra bättre och vi har blivit ett starkt ”team” tillsammans. Han är nu under igångsättning och kommer komma ut till vårens tävlingar.

Swarovski- 05 e. Sandro boy- Landgold. Vi har tillsammans startat 1,35m klasser, placeringar upp till 1,30m, startat internationellt med placering. Swarovski har lärt mig extremt mycket. Men för dagsläget matchar vi inte varandra så nu rids han av en annan super duktig tjej. Jag glädjer mig åt att se deras utveckling.

Lindsey Winn (loppan) -17 e. Casanova Hästak. Loppan är vår första storhäst avkomma. Hon är en häst som jag precis börjat jobba med. Hon är en väldigt smart och fin häst. Ser framemot framtiden då jag tror att vi kommer passa perfekt tillsammans.
Ovechkin (Ove) -18 e. Kannando Hästak. Ove är en super söt, långbent kille som vi snart kommer börja jobba med. Framtiden med honom kommer att bli rolig att följa.

facebook-logo Instagram

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: