Team Linnea Grufman

received_350616705499119

Hej! Mitt namn är Linnea Grufman. Jag är född -00 .Jag är en väldigt glad tjej som älskar hästar.  Jag har ridit sen jag var 3 år och har sedan dess ridit mängder av olika ponnyer/ hästar upp till Msv/Msva på ponny och 1,40/1,45m på storhäst. Jag är väldigt målinriktad och för mig är det viktigaste att hästarna mår bra och har roligt vid träning/tävling. Mina bästa egenskaper är att alltid jobba mot mitt/hästens mål, få hästarna glada & arbetsvilliga, alltid ha roligt tillsammans med min häst och alltid plocka fram det bästa ur varje häst. Just nu har jag 2 hästar i tävling och 2 ston som ska få föl samt 3 unghästar som alla jobbas på olika sett. Har oftast någon tillridnings eller förmedlings häst hemma .

Wirnanda (Winnie) -03 e. Indoctro- Calvados. Winnie har jag haft något år nu. Jag har under tiden jobbat på att lära känna henne då hon är en väldigt speciell häst med mycket attityd/ energi. Början var jobbig och svår men nu sitter vi ihop och gör allt för varandra. Winnie har blivit en favorit och vi är varandras bästa vänner. Vi har tillsammans placeringar/ vinster upp till 1,40/1,45m GP, startat J-SM och Falsterbo Ungdoms GP. Jag älskar henne! Nu är hon dräktig och hoppas på ett föl 2021.

La Petite – 13 är en underbar häst som är hos mig som sponsor häst , 4 delägare och vi har gjort en fin plan med uppbyggande arbete och tävling . Hon har en fantastisk hopp teknik och är en speciell fux dam 😊 se separat inlägg om henne .

Gallioux van de Zelm – 06
Född i Belgien . Ett sto med massor av energi . Snäll och snabb häst som jag håller på och lära känna . Vi har hunnit med några tävlingar men detta år -20 som hon kom till mig har varit ett speciellt år pga Corona i världen . Vi tar det lite försiktigt och jobbar på med att hitta varann 🤗

Lindsey Winn (loppan) -17 e. Casanova Hästak. Loppan är vår första storhäst avkomma. Hon är en häst som jag börjat jobba med , ledarskap och många övningar med bommar på marken , suttit upp och inridning är påbörjad ,löshoppning har hon gjort några gånger hemma och även borta i ridhus .Hon är en väldigt smart och fin häst. Hon vet vad hon vill och det har tagit lite extra tid med inridning och hennes 3 års test gjorde vi ej pga att hon behövde tid att växa i sin kropp och knopp😉

Ovechkin (Ove) -18 e. Kannando Hästak. Ove är en super söt, långbent kille som vi snart kommer börja jobba med som 2 åring . Uppfödd på stora kuperade marker med en liten hingst kompis . Framtiden med honom kommer att bli rolig att följa. Denna kille har vi även bästa Sussi Widner med som delägare .

Selena -19 e. Kannando Hästak hel syskon med Ove.
En mycket söt långbent tjej . Social och glad som vill vara med . Hon är uppväxt på lösdrift med sin halv syster Loppan . Stora kuperade hagar att bygga upp kondition och styrka och skelett inför framtiden .

Capdepera -04 är min första stor häst som jag fick när jag var 13 år . En bättre första storhäst kunde jag inte fått . Vi tävlade 120 cm innan hon blev avels sto hos oss .

facebook-logo Instagram

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: