Vår på Billby Hästcenter

I år står vi med ett fullt stall på Billby Hästcenter, med hästar remitterade till oss – just oss – för vår kompetens inom träning för långsiktig hållbarhet. En dröm för några år sedan, en verklighet nu. 

Våren kom tidigt i år och med den ny motivation efter en kall och mörk vinter, både inuti och utanpå. Under vårt första år på Billby lärde vi oss att våren innebär ett ökat antal förfrågningar på platser för utbildning och rehab. I år var till vår stora glädje inget undantag. Redan i februari kunde vi blicka framåt mot flera månader av full beläggning på anläggningen – den mest motiverande start på året en kan få. 

Vintern är kämpig när man arbetar så mycket utomhus som vi gör, med sitt nyckfulla väder, frusna vattenslangar, innetäcken och utetäcken och tjocka vantar. I januari och februari känns våren och värmen långt borta, tills man plötsligt är över kanten och inser att man än en gång går mot ljusa kvällar och sommarvärme.

Tio gånger om dagen tänker jag att jag måste vara den mest lyckligt lottade människan på jorden. Jag har en anläggning fylld med hästar jag tycker om och får träffa många engagerade hästägare. Jag får vara med och ge hästar bättre förutsättningar för ett hållbart liv. Jag har ett underbart team av både anställd personal, vänner och familj som gör Billby till den fantastiska plats det är.

Det betyder inte att inte även jag blir trött. Att jag ibland behöver be om hjälp, tacka nej, prioritera om, bryta ihop och komma igen. Det känns viktigt att vara öppen med det, kanske särskilt viktigt när man lever ett liv som många drömmer om. Att det är lätt att stå med flaggan i topp när livet ler mot en, men att man i perioder behöver hjälp att kämpa vidare. 

Jag har stora visioner för Billby Hästcenter. Jag är glad att ha ett så fint team som backar upp mig, i vått och torrt. Tillsammans kan vi göra underverk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: