Det berömda livspusslet…

Här går allt i 100%. Eller kanske snarare 200%? Oavsett finns det inte mycket tid över och min kalender är som en mycket färgglad version av tetris. Jag grupperar allt i kalendern och varje typ av aktivitet har en egen färg, såsom jobb, plugg, Iris etc. Resultatet är en mycket färgglad kalender.  

Iris vaggar runt i hagen och jäser, det mest spännande som händer i hennes vardag är att hon får komma in en stund och äta extra mat. Möjligtvis en promenad när tid finns, vilket i ärlighetens namn är sporadiskt i bästa fall. Men hon verkar nöjd med livet för det! Trots långt mycket mindre motion än beräknat så är hon fin i kroppen, detta delvis tack vare en väl avvägd foderstat och att hon är ute dygnet runt med sina kompisar. Bortsett från tiden hon står inne och trycker extra hö då förstås.  

Magen börjar verkligen bli stor nu när hon precis passerat dygn 250 och det är ganska exakt 3 månader kvar. Jag ser verkligen fram emot att få se vem som gömmer sig där inne! Av allt sprattlande att döma så verkar det vara en livlig krabat! Till Iris stora förtret.  

Planen framåt för Iris del är ganska simpel. Den går ut på att fortsätta som tidigare, varken mer eller mindre. Jag ska försöka gå ut på ett par promenader i veckan så länge hon mäktar med. Planen för min egen del går ut på att överleva fram till sommaren och ljusare tider. Att sysselsätta sig 200% är inte alltid en dans på rosor, man blir ganska duktig på kalendertetris efter ett tag.  

Till sommaren ska Iris sättas igång långsamt igen och jag längtar sjukt mycket efter det också! Helt otroligt vad jag kan sakna att rida just henne ibland. Men snart så, tiden går fortare än vad man tror. Igångsättningsplanerna har i alla fall redan börjat surra i mitt huvud, även om det nog är långt ifrån vad Iris går och tänker på på dagarna med magen vaggandes från sida till sida och en tuss hösilage i mungipan.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: