SWUS Kurser för yrkesverksamma inom häst näringen

Vilka går dessa kurser i Susanne Widners uppbyggande systemet? Kurserns är till för yrkesverksamma inom hästnäringen. Här presenterar jag några ”kursare” från SWUS Reunion Camilla & Julia.

Camilla Heidenborg– Equusbalans AB Hovslageri, Häst och Ryttarbehandlingar samt Uppbyggande träning. För både häst och ryttare i fokus

Med ett holistiskt sätt att arbeta skapas balans för både häst och ryttare genom Uppbyggande träning, behandlingar och balanserad skoning/verkning.
Hovbalans är i sig komplext men genom en större förståelse för kroppens biomekanik och uppbyggnad, då kan jag jobba mer med helheten. Genom behandling av hästen med Equiterapi. Samt hjälpa hästägare att träna hästägare till att påverka uppbyggnaden av sin häst till en friskare och starkare individ. Resultatet av allt detta i sin tur syns genom belastning av hovarna. Det är för att allt hänger ihop! Hovar, träning och behandling i synergi.

Vem är jag ?
40 år gammal, föddes hästtokig, ridit sen barnsben , Tävlat MSV hoppning på egna uppfödningar. Fött upp SWB och Svenska ridponnys. Flertalet diplomhästar. Tidigare har jag utbildat och tränat professionellt med att rida in unghästar. Hovslagare sen 2002.


Sen 2019 inriktat mig mer på islandshästar, då jag köpte min första i dec. 19. (Nu har jag 2 st, varav en hingst som står i Danmark för avelträning och visning. )


Team kring mina hästar
Stallägaren
2 veterinärer, en för hältor och en för tänder.
Hovslagare och Equiterapeut – (Jag i de flesta fall, vid behov tar jag ut kiropraktor till hästen.)


Team kring mig/Företaget
Naprapat
Massageterapeut
Redovisningsbyrå
Min man

Camilla Heidenborg

Hej!
Julia Björk heter jag. Jag är 27 år gammal och bor i Gävle tsm min sambo och dotter.
Jag driver mitt företag JB HÄSTMASSAGE där jag erbjuder massage, tömkörning, tömkörningslektioner samt kurser.
Jag har hållit på med hästar i nästan hela mitt liv. Sammanlagt har jag ägt tre hästar (shettis, varmblod och ett halvblod). Min sista häst sålde jag 2018 i samband med att jag började plugga till massör. Då slutade jag även att rida. Sen dess står jag endast på marken (kan hända att någon kund lyckas tjata upp mig på hästryggen ibland 🙂 )

Jag älskar att massera, men brinner lite extra för tömkörning. Till en början tömkörde jag åt andra bara, men sen växte intresset från hästägare att lära sig själva. Så numera har jag regelbundet tömkörningslektioner, vilket jag tycker är så kul! Det enda negativa är att jag själv inte får tömköra lika mycket längre 🙂
Uppbyggande träning är ”temat” på mina lektioner. Vi tömkör endast i skritt. Mitt mål är att både tvåbenta och fyrbenta ska känna sig duktiga och ha roligt, och samtidigt utmana sig själva lite.

Mina mål:
*Vidareutbilda mig
*Sluta se företaget som en hobby & våga ta betalt
*Anordna fler kurser

Mitt team:
*Familj
*Revisor
*Mitt sponsorekipage Hedda Idehäll
*Susanne Widner
*Kollegor i hästbranschen
*Hööks Valbo (samarbete)

Mina tjänster:
Massage – Tömkörning – Tömkörningslektioner – Kurser

Ni hittar mig här:
Facebook – JB HÄSTMASSAGE
Instagram – jbhastmassage

Julia Björk

Läs vilka som är SWUS diplomerade och det kommer flera deltagare

https://susannewidner.com/swus-diplomerade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: