Årsjubileum

Jag minns inte exakt hur vi började prata om det som skulle resultera i denna blogg, men det var iallafall under en av många (och långa) bilturer till Arvika som idén kring bloggen föddes. Jag och Sussi har tid att prata om allt mellan himmel och jord under de 4 timmarna det tar att köra mellan Uppsala och Arvika och det har resulterat i massa idéer och tankar. Fast ska jag vara ärlig så är bloggen det allra bästa som har kläckts under dessa resor.

Vi som driver bloggen är en brokig skara både när det gäller inriktning och bakgrund. Det vi har gemensamt är dock Sussi, den uppbyggande träningen och empatin för hästen. Vissa av oss har tidigare erfarenhet av att blogga, andra inte. Flera av oss har haft skadade hästar där alternativa vägar har hittats för att få en hållbar häst, andra är i startgroparna med nya förmågor. Bredden och mångfalden tycker iallafall jag gör detta projekt mer intressant då vi förmodligen kan lära mycket av varandra. Kunskap kan man aldrig få för mycket av, eller hur?

Syftet och förhoppningen med bloggen är att ge inspiration kring målsättning, planering och träning av våra gemensamma vänner: hästarna. Vi vill skapa ett gemensamt och aktivt forum där vi kan dela vår vardag, funderingar och reflektioner kring hästarna och hur vi tränar dem. Uppbyggande träning för en hållbar häst oavsett disciplin helt enkelt.

Detta var vad vi skrev då vi startade bloggen. Ett år har gått sedan dess. Ett helt år! Det är sjukt vad fort detta år har gått, tiden har bara flugit iväg.

På ett år har vi:

  • publicerat 145 inlägg innehållande över 68 000 ord
  • haft över 50 000 visningar
  • haft över 25 000 besökare

Vilket är mer än vad vi någonsin kunnat drömma om då vi först pratade om en blogg i bilen på väg till Arvika för ett och ett halvt år sedan.

Och än har vi inte tänkt ge oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: