Målet 2024 med min ridtravare

Så är vi redan i mars. De första två månaderna på nya året har gått och jag har inte delat med mig av vår plan för 2024.

Vi har regelbundna träningar och även försökt vara ute mycket i snön som det funnits gott om i omgångar. Vi har också haft tandläkaren på besök för rutinkontroll och hunnit med den årliga vaccinationen. Men med lite inspirationstapp såhär i slutet på vintern så peppar jag lite extra med läsning av intressanta artiklar och övningar.

Årets planering blev lite klurigare än vad det varit tidigare år. Dels för att jag vill utmana oss och sikta uppåt men också för att vi precis har klättrat ett steg på utvecklingsskalan och jag inte riktigt vet vad som kommer som nästa steg.

Vad jag vet är att galoppen står kvar på vårt mål. Den utvecklas och jag fortsätter med grundjobbet för att skapa bästa förutsättningarna för henne att utveckla och klara av den. Men jag känner att steget som vi gjort är ett kvitto på hennes styrka och koordination som ger förutsättning för att kunna klara av den. Hon vågar, hon tar för sig och hon kan, tre viktiga delar.

Jag skulle också vilja komma ut och tävla, vi har provat lite onlinetävlingar men vad händer när det blir fysiskt på riktigt, på ny plats? Bara tanken gör att jag blir nervös men samtidigt taggar till. Det målet känns lite mer öppet och utmanande inte minst för mig.

Hästiga hälsningar
Micki & Snazzan

Lämna en kommentar

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑