Thuffing året som har gått av Anita

Snart har det gått ett år sen min goe svarte Nordsvensk brukshäst kom in på gården. Jag är så tacksam att få förvalta denna oslipade diamant. En härlig utmaning med en häst med kraftig övervikt och inte i kondition av olika anledningar.

Februari 2022

Jag hade en plan. Allt skulle ske lugnt och försiktigt. Verkligen Uppbyggande träning. Hade flera små mål efter vägen och ett stort mål. Ett spännande år och målen uppnåddes med råge. Fokuset var ju först o främst att ha Thuffing i så pass bra kondition o samspel att vi kunde deltaga i brukskörning med häst o vagn i SM som gick i början av september-22.

April 2022
Maj 2022
Juli 2022

Och det klarade vi galant med en fin bronsplats. En kort tid efter fick vi även en fin silverplats i vårt DM i grenen. Efter det blev det en lite lugnare period och sen har fokuset legat mer på utbildning i ridning i alla gångarter o skogskörningens olika tävlingsmoment.


Det Uppbyggande systemet med Susanne Widner har varit med hela tiden. Och jag vill med detta inlägg visa förändringen som kan bli med en plan ett mål och målmedveten träning.

Dock har jag tyvärr fått ändra lite av mina mål här under början av 2023 pga en skada på mig själv.

Januari 2023


Hälsningar Anita Eckebring o Thuffing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: