Förändringens vindar blåser

Hästar är min passion, en del av mig som jag inte skulle kunna vara utan. Mitt stall är namngett efter min första häst Galant, en häst som lade grunden för allt jag gör idag. Att umgås med hästar är min dagliga återhämtning och nu skall jag ta ett steg som jag drömt om så länge, jag skall anlägga min egen ridbana!

Under de år som jag har bott på min gård har jag alltid gått till en ridbana enbart tio minuter bort. Nu har de förutsättningar ändrats och det fick mig att fundera, var det dags att förverkliga drömmen? Drömmen att kunna gå ut och träna när som helst på min alldeles egna bana? Svaret blev JA! Äntligen skall jag nu få ännu bättre förutsättningar att träna uppbyggande med mina hästar.

Att anlägga en ridbana är inte så bara, så det är en himla tur att jag har hjälp av min särbo. Min särbo håller i skrivandets stund på med den magnifika uppgiften att ta ner 14 björkar för att skapa ytan för min ridbana. Han skall sedan även bistå med att gräva bort all matjord och förbered marken innan allt material kommer. Min bror kommer att bistå med lite hjälp och råd, eventuellt något mer när allt material skall på plats. Om allt går som det skall kommer jag att ha en egen bana redan till sommaren år 2023. Tänka sig, en egen bana!

Att få en egen bana kommer att ge mig nya förutsättningar att träna Megalo och JV Witorio. Det kommer att ge mig ökade förutsättningar att träna JV Witorio fler korta pass i veckan med uppbyggande övningar. Megalo kommer få bättre förutsättningar att träna både uppbyggande träninh och mer på olika WE hinder. Det kommer också ge mig ökade möjligheter att träna lite frihets dressyr och annat roligt.

Att få en bana kommer förändra mina förutsättningar att träna uppbyggande träning. Nu hoppas vi bara att vi kan fortsätta med det omöjliga vi påbörjat! Och förhoppningsvis är det också början på något nytt för Stall Galant! Ingenting är omöjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: