Camilla

Camilla & Glimmer har varit med på Arvika kurser, och efter kurserna har de jobbar vidare med SWUS övningar. Jag vill dela med mig av tre feedback som hon under åren har skickat till mig. Helt ocensurerat kan du läsa hur hon ger mig feedback på att den uppbyggande träningen fungerar, när man förstår den. Detta är stort för mig att få ge er en inblick i ett av många duktiga team.

Börja med att läsa artikeln på Hippson där hon berättar hela deras resa.

https://www.hippson.se/artikelarkivet/reportage/glimmer-hjalper-camilla-johansson-genom-cancern.htm

Reflektioner på träning av Camilla

” Hej fina du! Efter sista kursen rekryterade jag min 12åriga dotter att träna högergalopp på Glimmer. Hon fick rida och jag stå på marken och vi hjälptes åt så han började förstå att att det är skillnad på höger och vänster galoppfattning. Vi har gjort samma övning och sist märkte jag att det började släppa för honom.
Igår var jag iväg och skulle träna det själv för första gången och han tog fattningarna rätt 50% av gångerna. Nu är jag lycklig o ridningen igen och ser hemskt mycket fram emot kursen i slutet på maj, då ska fattningarna sitta till större del av tiden 😍
Önskar dig en finfin helg med vad du än tar för dig. ❤️ ”

” Idag, styrka skänkelvikning. Vi har jobbat ett tag med att befästa sidförande ordentligt i skritt men det har varit svårt i trav. Tappat gasen och haft det svårt med ett motstånd. Idag var första intervalljobbet med fokus skänkelvikning i trav och sista omgången var han som en dröm. Hela kroppen gungade i rörelsen med en tydlig bärighet från förande bak till motsatt fram. Kändes som jag satt på en regnbåge och dansade.
Det släppte rejält idag kan man säga!
Tänk vad fokus på en rörelse kan göra skillnad för genomförandet.
Inget halvjobb utan bara helt fokus på att sätta benen rätt och guida hans kropp att röra sig på ett trevligt, balanserat och bärigt sätt. Tack för att du finns i vårt liv ❤️❤️❤️ ”

” Lite glädje från mig till dig denna fina fredag:
Nu har jag ÄNTLIGEN greppat hur din helhet ser ut och jobbat medvetet med analys, plan, genomförande och åter analys och herregud vad det är enkelt och kul. Man identifierar ett behov, bygger träning i intervall runt det för att hitta mer mot navet och sen behöver man inte göra mer. Det är liksom bestämt på förhand. Övergångar 10×4 på åttvolt där varje steg ska ridas och när 10×4 är gjort så är det klart.

För mig som gärna övertänker, är lite för ambitiös och tenderar överarbeta att överarbeta är ditt system guld. Hästen glad och har fint arbetsglädje i det han gör. Suger framåt och är uppmärksam på mig. Det om något är kvitto på att vi ligger rätt i intensitet.

Såhär : Han tröttnar inte och har glädje i ögonen efter ridpass.

Nöjd och glad efter galoppfattningsjobb.

Hans träning är så stor del av mitt välmående och liv och du anar inte hur glad jag är över att ha hittat en linje som fungerar bra för oss, där jag inte behöver känna magont pga övertränat.

Det finns en mening med allt och våra vägar träffades precis i rätt tid. Tack för det universum. ❤️🙏🏻”

Tack bästa Camilla för att du delar med dig 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: