SWUS på webben

När jag startade mitt företag för 18 år sedan var grunden i mitt företag uppbyggande träning, som under åren har utvecklats till en fin tränings filosofi och ett bra uppbyggande system som jag kallar SWUS.

Susanne Widners Häst & Ridaktiviteter startade 2004

Jag lärde mig så mycket om hur viktig tränings planen var för att nå målet, med ett dream team runt min dotter och hennes ponny Charlie, med detta team gick vi en hållbar ponny i 10 år.

Charles Chaplin

Den uppbyggande träningen började ta fart 2012 då min första bok (som då var ett litet häfte) kom ”till världen” det blev ett komplement till de som tränade för mig. Fem år senare kom bok två som blev en ridövnings bok.

2012 – Uppbyggande Träning

2017 – Uppbyggande Ridövningar

Det finns jätte många övningar på Hippson som är skrivna från en intervju med mig, av duktiga journalister. Här förklarade jag filosofin och övningarna.Härlig text/bild lades ut på deras Ridövnings sida. Även i deras böcker (som finns i en stor upplaga med olika teman) finns dessa reportage med och i mina övningar det uppbyggande tänket. Här står tydligt skriver om vad (övningen bygger) och varför (SWUS filosofin). Allt för att bygga starkare häst med en bättre koordination (balans) och hur du kan göra för att träna hållbarare.

En av många SWUS övningar i Hippson

I böckerna är det flera övningar av olika tränare och ett tema på boken.

Ur boken Rytm och Styrka

http://www.hippson.se

Du kan söka på nätet om uppbyggande träning för att ta del av SWUS filosofin och de uppbyggande övningarna.

Här kommer länkar och sidor 🤩

🌟 Beställ mina uppbyggande böcker här https://swforsaljnings-butik.quickbutik.com/

🌟 Våran fina blogg med över 300 inlägg och så många fina tränings tips.

http://www.uppbyggandetraning.nu

🌟 Sök på Google -> Uppbyggande Träning, Susanne Widner och SWUS. Det finns också mycket uppbyggande på Facebook och Instagram och även här hittar du uppbyggande träning för alla hästar och ryttare (tömkörare/kuskar) om du använder dessa sökord 🌟

Lycka Till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: