SWUS diplomerad Katreen Rösch

Mitt namn är Katreen Rösch , jag har drivit företag i snart 35 år där jag har jobbat med Fysioterapi för häst & människa.

Det är en stor fördel för mig att kunna behandla hela ekipaget vilket jag upplever ger bästa resultatet.

Jag brinner för mitt arbete och därför fortbildar jag mig mycket, detta ger mig nya kunskaper och färdigheter men även nöjda kunder.

Hästbehandlingar har blivit en allt större del av min verksamhet. Hästen har 700 muskler som utgör 60 % av hästens vikt och dessa muskler behöver underhållas och tränas.

Katreen Rösch

Idag har jag jobbat 7 år som Equifysioterapeut. Under dessa år har jag känt att något viktigt saknades.Jag vill hjälpa mina kunder att skapa en Hållbar Häst. När jag letade efter mera kunskap var svaret Susanne Widners Uppbyggande System SWUS

SWUS Diplomerad

2021 diplomerad jag mig och sedan dess har jag skaffat mig en växande kundkrets vi arbetar med uppbyggande övningar enligt SWUS som ger utmärkta resultat. Jag är så tacksam att jag har fått chansen att fördjupa mig i detta och dessutom kompletterar behandlingar på bästa sätt.

Hur jobbar jag med SWUS

Då jag inte är ridinstruktör arbetar jag med SWUS i rehabiliterande syfte. Med skrittövningar i rätt intervall för att hästen ska få rätt styrka, hitta sin balans och kroppsmedvetenhet samt få en lagom kondition för att nå sitt mål.

Mina behandlingsmetoder

Fysioterapeut i form av massage, faciabehandling, manuell lymfdränage, zonterapi, strain-counter- strain (Osteopati), stretch, akupressur, laserbehandling och uppbyggande träning SWUS.

http://www.katreenrosch.se

Jag finns på Facebook & Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: