Vad händer om vi blir sjuk?

När allt flyter på med träning och vardagssysslor är det lätt att glömma bort hur sårbart det kan bli om en olycka eller sjukdom drabbar en. Anders och jag har hästarna som vårt gemensamma intresse. Vi planerar, tränar och fixar allt tillsammans.

Om en av oss blir sjuk så brukar det fungera i alla fall ett tag. Vi kanske ändrar lite i träningen eller anpassar övningarna på töm. Det är ju bättre att det blir ett kortare pass än inget alls. Likaså träningen i vagn blir då på hemmaplan.

Att ha en 🌟 Plan B 🌟är faktiskt rätt bra. Utifall om vi båda blir så sjuka att vi inte kan ta oss ut i stallet och sköta om hästarna.

Vi har tur som har flera duktiga hästtjejer i vårt stall. Om det blir kris så kan dom hjälpa oss. Det finns foderlistor till varje häst och vilka rutiner hästarna bruka ha vid fodring, in och utsläpp osv. Viktiga telefonnummer finns i sadelkammaren.

Det här året har inte börjat så bra för min del! Fått gå på kryckor större delen av januari och är fortfarande inte helt kry.

Men bästa medicinen är ändå när jag får vara med hästarna och sen få klättra upp i vagnen och lägga kryckorna kvar på stallgolvet…

Ta hand om varandra 💞

Stall Stenbacken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: