Grodan 2.0

Startar 2022 med en uppdaterad version av Grodan. Som med alla uppdateringar kommer det en del nyheter som ska upptäckas och utforskas.

Med uppdateringar brukar det också vara en del gamla funktioner som inte längre fungerar, eller inte ens finns alls.

Lite där är vi nu 💁‍♀️

Den största förändringen är att Grodan har en helt annan avslappning som framförallt märks i vagn. Han trivs med det han gör och han förstår vad han förväntas göra. När han inte kan utföra det blir han inte längre stressad och springig, utan litar på att jag inte begär mer än ett försök. Och han försöker verkligen! Varje liten grej han lyckas med gör att han slappnar av i momentet och tar till sig träningen. Och vips kan han göra ännu fler saker. Inte speciellt konstigt igentligen, för en spänd häst tar inte till sig träning. Iaf inte på ett positivt sätt.

En liten snutt från senaste träningen.

Uppsuttet har det kanske inte hänt lika mycket. Det är inget vi har utforskat ännu. Vi har haft en liten paus och precis kommit igång igen. Men enligt plan ligger vi kvar på uppsuttet arbete i enbart skritt. Bitvis hittar han inte riktigt balansen och då får vi jobba mer på dom bitarna innan vi går vidare.

Jag har en grovplanering för året. Den är flexibel åt alla håll då den anpassas helt efter Grodan. Det viktigaste är att vi fortsätter att utvecklas och ha roligt tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: