Ny häst – Aprilia

I detta inlägg tänkte jag presentera min nya häst Aprilia. Under hela sommaren har vi åkt och letat efter den nya hästen till mig. Vi var långt nere i landet för att prova olika hästar, men så stod min Aprilia bara i Leksand.

Vi köpte henne av Nicolina Leander som har tidigare gästat i våran blogg. Det känns så bra att jag och Nicolina har samma tänk och det är så kul att jag har fått en sån välutbildad unghäst även fast hon är bara 4 år🥰. Just att få köpa en häst som redan har Sussan Widners uppbyggande träning i grunden är fantastiskt. Vilket gör att jag slipper börja helt från grunden och istället ta vid där Nicolina så fint har börjat.

Aprilia är ett 4 årigt fuxsto, utan de fuxsto psyket😅 Vi har haft henne snart 1 måndag och vi har taget det väldigt lugnt med henne så att hon får landa här. Många uteritt och lite ”dressyr trim” på banan.

Måste säga att hon är världens coolaste unghäst som vill gå först när man rider ut i sällskap, bryr sig inte om de gamla hästarna studsar, en superduper trevlig inställning i hoppningen och ridning i huvetaget och en väldigt godhjärtad häst❤️

Mitt lilla mål i år med Aprilia är att komma ut på olika träningar🥰 // Clara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: