Uppdatering och tävling

Sedan sist jag skrev har jag hunnit debuterat Ru på tävlingsbanan. Då det var hennes första tävling så vet man ju inte hur dom ska reagera på tävlingsmiljön osv men Ru skötte sig som en stjärna. Vi red en LB:3 på 67,2% vilket blev en tredje placering. Jättenöjd över henne som gjorde sitt bästa. Mycket som kan bli bättre men en bra debut.

Igår gjorde vi våran andra start tillsammans och denna gång i spöregn och en ridbana som var som en sjö. Vi börjar travprogrammet väldigt bra med flera 8or och 7or men sen till galoppen blev det för tungt och jobbigt pga underlaget så jag valde att utgå. Men wow vilken häst det här är!. Vi är trots nöjda att hon skötte sig så bra och inte var rädd för någonting. Vi fick trots allt väldigt fina lovord från domaren så det är bara att ta nya tag och komma igen.

Lite film från gårdagens start.

Sonja tränas på som vanligt och vi är jättetaggade på kommande tävlingar inom nån vecka.

Filmer från några bra träningar den senaste veckorna.👇🏼

Bella har tagit det lite lugnare då hon har behövt kollats tänder, men nu är dom kollade så snart ska vi börja träna igen. Hon är en väldigt känslig häst och så fort hon känner att nått inte stämmer visar hon det och det kan man ju vara tacksam för. Ska bli så kul att träna med min lilla stjärna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: