Äntligen tävling igen!

Då har äntligen tävlingarna dragit igång igen för mig och Sonja. Vi har hunnit med 3 stycken MSV A varav den senaste som jag är väldigt nöjd över. Sonja brukar bli lite spänd i början av säsongen och behöver därför några tävlingar i kroppen innan hon kan hitta lugnet inne på banan.

Den senaste starten som vi gjorde är jag jättenöjd över med ett bra trav och skritt program och ett bra lugn inne på banan. Vi slutade på nästan 64% i MSV A och två stycken utanför placering. Mycket som kan bli bättre men ändå jättenöjd över ritten.

Då Sonja är den ända hästen jag får tävla just nu så har Bella tävlat lite Pay and Ride. Bella har utvecklats så mycket på kort tid från att se ut som en lite köttbulle till att se ut som en tävlingshäst.

Vi har ridit 3 stycken LC på 72%, 73% och 74% och jag är jättenöjd över henne. Ska bli så kul att komma ut och tävla riktiga tävlingar med henne så småningom.

Ru tränas också på för fullt och ska också komma ut på lite Pay and Ride. Det blir bara bättre och bättre efter varje träning och hon är så positiv hela tiden. Verkligen super snäll häst att jobba med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: