2021 Here We Come!

Året 2020 är slut och 2021 har tagit vid. 2020 är ett år som kommer att vara en del av vår historia och kommer att läsas av generationer. År 2020 var ett år som utmanade vårt samhälle på flera sätt och de flesta av oss kommer att se tillbas på året och tänka, vilken tur att det tog slut. Utifrån perspektivet uppbyggande träning kommer år 2020 också gå till historien dock som ett år där Virre fortsätter att visa mig, ingenting är omöjligt.

Snön dalar ner utanför mitt fönster och på telefon kommer det upp en nyhetsnotis om nya coronarekommendationer. I mina tankar är dock ej corona i fokus utan gårdagens träning, löshoppning med JV Witorio. Vem kunde tro det? Att han skulle kunna löshoppa? Visst, han hoppade inget högt men han studsade lyckligt över de tre små hindren och avslutade med lite glädje skutt. Virre kommer inte få löshoppa några höjder men år 2021 är dock året Virre komme få fortsätta prova på nya saker.

Jag och Megalo har börjat träna WE och det är något som även Virre har fått börja träna lite smått. Virre fick innan årets slut testa på både enkelslalom, parallellslalom och två respektive tre tunnor. Virre tyckte det var super kul men svårt. Han kommer att få fortsätta träna WE med målet att kunna starta lätt klass. Ett nytt mål är satt!

Utöver lite löshoppning och WE kommer Virre att få börja konditionsträna lite mer. Dock inte under sadel utan som handhäst. Som handhäst kan han få komma ut längre sträckor och målet är att vi skall kunna utföra alla tre gångarter. Det är en del träning kvar innan jag kan galoppera Megalo under sadel och med Virre på sidan men till sommaren 2021 hoppas  jag att vi har nått det målet.

Under år 2020 har Virre utvecklas väldigt mycket och åter igen visat mig att ”ingenting är omöjligt”.

ÅR 2021 HERE WE COME!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: