Det höll, ingenting är omöjligt!!

Tanken att år 2020 skulle få ett snopet slut hade jag redan tänkt men jag fick fel! Det gick bra och  jag kan för stunden sudda bort den och fortsätta planera framåt. Nytt år närmar sig med storm steg och i skrivandets stund är jag närmare mitt mål, arabcupen, än jag någonsin varit. Dock i en ny tävlingsform, working equitation med Megalo men eventuellt med Virre också. Kan det vara så att trägen äntligen skall få vinna och att ingenting är omöjligt? 

Tanken med mitt förra inlägg var att sprida glädje över att hitta en ny gren, WE, med Megalo. Dessvärre blev det ett inlägg med fokus på en resa till Ultuna för att utreda Megalo. Den veterinärsresan gick bra och vi fick positiva besked. Det är inte helt utrett var det är för något han har men oavsett vad så är det inget som hindrar oss från att träna. Megalo får nu en allmän behandling mot allergi medans vi väntar på de allergitester som tagits.

Under tiden jag väntar på Megalos provsvar har vi tränat vidare på några WE hinder och det tycker Megalo är riktigt roligt. Utöver WE träning har vi även börjat träna på att rida på bett igen. Även det går riktigt bra och de senaste träningspassen har vi börjat hitta ett ärligt stöd i höger varv. I vänster varv vågar Megalo inte riktigt ta stöd ännu men det är på väg. I vänster varv märker man tydligt av att det finns ett smärtminne samt invant beteende. När han däremot hittar stöd och blir avslappnad en kort stund blir han grymt fin. Vi har en lång väg kvar men det är en början, förhoppningsvis början på något riktigt bara. 

Innan detta år tar slut har jag och Megalo två WE träningar kvar. Planen är att genomföra dem och sedan hoppas vi att det blir till kurs. Utöver det kommer vi att jobba vidare med att rida på bett med målet, innan år 2020 är slut, att Megalo skall våga ta stöd. Lyckas jag och Megalo med det kommer vi ha en toppen början på år 2021! Ett år som jag hoppas skall bli vårt  år, där vi skall få utvecklas och visa att ingenting är omöjligt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: