Nu hoppas vi att ”turen” håller i sig

I mitt senaste inlägg fick jag fokusera på att skriva om framtiden. Om hur positivt JV Witorio och Megalo hade utvecklas och kort om hur vi skulle träna på framåt. Idag har Megalo och jag tagit ännu ett steg framåt vi har hittat en ny gren Working Equitation, WE. Så himla rolig träning och det var det fokus skulle ligga på men dessvärre kanske vår tur har vänt igen…

Detta inlägg hade jag tänkt skulle handla om dagens WE träning. Om hur bra det hade gått, hur kul vi hade haft och att vi hade börjat tänka nya mål. Allt det hade vi och jag har tänkt nya mål men lyckan suddas ut av ett mail. 

Vet egentligen inte om jag skall skratta eller gråta mer. Hur mycket otur kan man ha? Jag som äntligen hade börjat våga tro på att nu har vinden vänt, nu är det min och Megalos ”tur” att få lyckas ihop!  Men icke de! Visst, det behöver inte vara som de skriver i mailet men oavsett har jag svårt att släppa det tills jag vet. Kan det bli medicinering? Medicinering mot vad? Vad är det för knölar Megalo har haft under en tid och varför blir det inte bättre utan sämre? 

Många frågor som jag hoppas jag skall få svar på inom kort. Så fort jag har ett svar så kommer ni läsare att få ta del av det. Jag hoppas på ett positivt svar! Ett svar som gör att vi kan få jobba vidare mot att utvecklas och att äntligen få ha lite roligt ihop. Att få fortsätta visa att ”ingenting är omöjligt”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: