Team Stenbacken

Här kommer en liten presentation om vilka som ingår i vårat team. Förutom Anders och Lena

Jag ( Lena) fick äntligen börja på ridskola som 7 åring. Har alltid haft ett brinnande intresse för hästar sen jag var riktigt liten och nu har det funnits egna hästar på gården sen 36 år tillbaka. Från början var det ridhästar i varierande åldrar. Jag har tränat för flera olika tränare under åren. Våren 2005 började vi träna för Sussi Widner och har sedan dess följt hennes träningsfilosofi med alla hästarna.

2007 ingick vi som delägare i ett travsto och intresset ökade, det resulterade i att Anders och jag började på travskola 2015 för Camilla Alsén och tog B-tränarlicens. Vi fick komma hem till henne och hennes man Olle Alsén som är A-Tränare och köra deras fina hästar under utbildningen och där ökade mitt stora intresse för travet. Anders och jag har efter det haft Olle som våran mentor och han hjälper oss mycket. Vi får komma och träna våra egna hästar på deras fina anläggning och möjligheten att utvecklas mer genom att få köra deras fina hästar.

Anna Dufvenberg är våran fina hjälp i stallet och med alla hästarna. Hon är så värdefull för oss. Hon har tidigare haft egna hästar och har stor kunskap i hantering och markarbete mm. Vi har alltid roligt tillsammans.

Micke Eriksson är våran klippa när det gäller hovar och skoning. han har jobbat länge som hovslagare och har egna hästar, samt mycket erfarenhet kring travhästar som är till stor hjälp för oss. Han arbetar också med djupvåg som ger stor effekt på hästarnas muskler.

Kjell Brodin har tidigare haft egna travhästar som han tränat och tävlat. Nu hjälper han oss med goda råd och att massera, ge laser och magnetbehandling vid behov.

Tommy Larsson kommer ibland och ger hästarna kiropraktik

Sune Hansén är den veterinär vi oftast anlitar, men vi har även andra vid olika tillfällen.

Sen har vi våra barnbarn Elma och Nils samt våra Gudbarn Stina och Maja

Som självklart ingår i vårat team ❤

Alla ni behövs i vårat team, målet är nu att köpa in en till tävlingshäst i höst. Tack till er som gör detta möjligt ni är guld värda.

Kram Lena och Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: