La Kyra

2020-04-30 föddes hon med raketfart. På självaste valborgsmässoafton och kungens födelsedag! Ett kolsvart, nätt och vackert stoföl utan knappt några tecken alls och med väldigt långa ben. Förloppet var kort, smidigt och odramatiskt. Ninja hade haft vaxproppar i ett drygt dygn och några timmar innan började hon läcka mjölk. Kl 19 kom jag till stallet, kl 19.40 la sig Ninja ned och började krysta och kl 19.45 är Kyra ute.

Jag fick äran att vara med under hela förloppet och hennes allra första timmar i livet. Första gången hon stod, gick och åt hjälpte jag till. Första gången hon sov, tog sig upp själv och åt för egen maskin var jag där. Kyra är allt jag någonsin drömt om och mer därtill. Plötsligt kändes all väntan, oro, två års planering och förberedelse, alla Ninjas skador och alla bakslag bara värt det.
Jag är så oerhört tacksam att allt gått så bra. Hittills har det inte varit några som helst komplikationer med något. Kyra är social, nyfiken, pigg, glad, självständig men också försiktig, älskar att bli kliad och en riktig mammagris. Ninja är helt fantastisk. Hon fullkomligt skiner av stolthet och är så oerhört nöjd med livet som mamma. Jag är så tacksam att jag har haft möjlighet att ge henne den förmånen igen. En sista gång. Kyra är Ninjas fjärde föl men de senaste avkomman är nio år i år! Jag hoppas att Ninja och Kyra kommer att få många och fina år tillsammans och hos mig. För någon annan ägare lär ingen av dem att få 🥰


La Kyra (f.2), 2020-04-30, SWB, e. Kane – WarsteinerLa Ninja (f.2), 2000-06-21, SWB, e. Warsteiner – Bernstein

Följ oss på Instagram

På våran blogg kan du läsa fler gästinlägg som handlar om La Ninja & Jenny

Så här började min kontakt med Jenny och historian La Ninja
Rapport med mycket oro och otur
Äntligen dräktig 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: