Uppbyggande Böcker

För åtta år sedan bestämde jag mig för att skriva ner min träningsfilosofi i ett kompendium (som nu kallas bok). Jag hade som mål att skriva enkelt och pedagogiskt med härliga och tydliga bilder som är ritade av Jan Erik Pettersson som är en fantastisk konstnär.

Den första Boken

2012 trycktes den första ”lilla boken” som är såld i 800 ex. När jag blev intervjuad i Hippson om min tränings filosofi och uppbyggande ridövningar så spreds den lilla boken och även de som inte tränade för mig kunde köpa den.

Innehåll Bok 1

Boken innehåller den uppbyggande tränings filosofins ädla konst som börjar med målet och sen jobbar systematiskt vidare med träningsplan, som innehåller styrka, koordination och kondition i en bra balans

Älskar denna bild 🤗

Även lite om ryttarträning och checklistor på olika problem som du kan få med din häst.

Bok 1 görs om från A5 till A4 2018

2014 kom idén till Bok 2 av en av mina duktiga elever. Marie Jönsson som sa till mig, du skulle ha en bok med alla dina bra Ridövningar. Sagt och gjort vi skissade och jag skrev Uppbyggande Ridövningar med hjälp av Catrine Doverholt som gjorde den viktiga text redigeringen. Johanna Hansson gjorde det stora jobbet alla ridbanor som hon gjorde på dator. 2017 trycktes bok 2 Uppbyggande Ridövningar.

Boken används flitigt här i en SWUS kurs med NHMF duktiga equiterapeuter
Bok 2

Dessa två böcker är ett komplement till de som tränar uppbyggande för mig, SWUS kursernas grundmaterial och Uppbyggande Träning på Webbens måste ha böcker.

Bokförsäljning

Tre bokprojekt ligger i olika faser klara för att tryckas ( det där med tiden och rätt flow 🤗)

Bok 3 Uppbyggande Unghäst ( text redigering kvar sedan tryck) Bok 4 Lära barn rida uppbyggande träning Bok 5 ”den riktiga boken” som är påbörjade med hjälp av Anna Wiik

Alltid påväg mot uppbyggande träning

Hemsida

Facebook & Instagram – Uppbyggande Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: