Alla hästar går att utvecklas

Här om dagen satt jag och kollade på gamla bilder och filmer på Sonja och då insåg jag vilken utveckling vi faktist har gjort. Sonja var ju ändå 12 år när vi köpte henne och jag var 14 år. Och aldrig trodde jag att jag skulle komma till de klasserna vi rider idag och målet nästa år är att rida MSV A. Visst så hade hon fina gångarter och kapacitet för de högre klasserna. Men eftersom jag inte var så duktig då trodde inte jag att jag skulle få fram det vi har idag på träning och tävling.

Första filmen är från en tävling 2016 där vi tom blev placerad. När jag tittar tillbaka på filmen tycker jag att det inte alls ser bra ut.😂 Och andra filmen är från senaste träningen ganska stor skillnad ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: