Hopphästen som får över 70%

Nu när Zigge är igång och vi har börjat planerat in några tävlingar så tänkte jag lite annorlunda än vad jag har gjort förut. Jag beslutade mig tidigt att ta det lite lugnt med hoppningen och satsa mycket på dressyren. Efter sin långa konvalescens (ögonoperationen) så behövde Zigge bygga upp sina muskler ovh sin kondition. Med hjälp av Sussi jobbar vi mycket på att han ska bli liksidig och jag tränar dressyr för mamma, där vi har lagt in mer programridning.

Planen för hösten var att starta några LC:1 för att se hur Zigge reagerade på tävlingsbanan. Det visade sig gå över förväntan och vi har nu startat två tävlingar där vi bägge gångerna ridit på över 70%! Har en dressyrtävling kvar för säsongen och tänker då rida en LB:1.

Min hopphäst är helt fantastisk! ❤️😆 // Clara https://www.instagram.com/claraharrtmann/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: