Stenbackens ” lilla Nemo”

Lyckan är stor över att få ha ett eget litet charmtroll i stallet.

Gullsmyras Demo som han heter på riktigt, har fått smeknamnet ”Nemo” Han har bott hos oss i snart 6 månader och vi blir bara mer och mer fäst vid denna kille som alltid är pigg, glad och arbetsvillig.

Nemos Dagbok!

Tröttmössan är på och det är fortfarande mörkt ute när Husse o Matte kommer med frukost! (Vid 5-tiden) Som tur är finns det alltid fri tillgång på hö och vatten ute i hagen. Just nu gillar jag gräset bäst och dom 2-benta tycker att min mage har växt 😉 så min träning har ökat.

Min matte har gjort om en bred brösta och satt på draglinor till mig.

Det känns jättebra när jag drar vagnen och kan jobba rätt med kroppen. Nu är det lättare att hänga med dom stora grabbarna på träningsrundorna. I början ville jag inte vända tidigare än dom, men nu har jag lärt mig att dom kommer ifatt mig på hemvägen och då springer jag med i full fart =) När vi kommer hem ska det duschas och jag tycker slangen är lite läskig, så min matte brukar vara lika blöt som mig innan det är klart!

Jag har en extra matte som heter Anna. Hon och jag tar ibland en tur med vagnen eller tränar tömkörning och uppbyggande för Sussie.

Jag har tre små prinsessor som brukar komma och pyssla med mig, ibland sitter dom på min rygg och jag bär dom så försiktigt jag kan. 

I sommar har det varit Pay and Jump vid ridbanan där vi bor. Jag och mina små ryttare har tävlat 2 gånger o det är inplanerat en gång till i september, vilket vi tycker är jätteroligt =)

Till vintern har min matte och husse hittat på nya saker till mig.

Dom har tagit hem en gammal släde. Den har blivit tvättad och putsad, lite färg kommer dom säkert att försöka få dit också. Svårast är det nog att tillverka nya skaklar som passar mig! Vi får se hur det går.

Hörs snart igen / Stall Stenbacken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: