2-år – 4 månader

Två år med den här fantastiska killen idag 💞

På två år har det hänt massor. Inte alltid i rätt riktning men ändå 😳. Nu jobbar vi vidare med att han ska komma över sin rädsla att ha någon på ryggen samtidigt som han jobbas uppbyggande på töm. Han har fått en stark kropp där bakdelen just nu är starkare än framdelen. Att jämna till det är nuets fokus.

Det är även på dagen 4 månader sedan den här lilla rallyräkan kom in i mitt liv 💞. Han har funnit sin egen plats i mitt ❤.

Här har vi ett litet avbrott i det som var tänkt som en period att komma igång.

Grodis kom in med en skada på sitt öga och innan det läkt så gör han inte mycket mer än att gå promenader.

När vi ändå väntar på att få komma igång så har vi även kollat upp honom i munnen då magkänslan sa att något var knas. Innan han är kollad igen stoppar jag inget annat i hans mun än mat!

Vi börjar också få ordning på hans hovar och efter mycket prat med hovis så verkar det som att vi för tillfället har hittat rätt skor för ändamålet.

För mig handlar hästarna om så mycket mer än bara ridandet. Det är naturligtvis en del av det hela, men långt ifrån det enda. Vägen till målen är inte spikrak. Den går lite upp och ner blandat med krumelurer. Men vad jag vill får aldrig gå före vad de för stunden klarar av.

Vi siktar mot målen men takten bestäms av hästarna. Det tar tid att bygga starka hästar, men det är inte bara kroppen som ska vara stark. Jag vill också att de ska vara mentalt starka och redo för uppgifterna.

Hästen är en fantastisk varelse – man måste vara ödmjuk 🐎💞

Om jag någonsin tappar det, då ska jag inte hålla på längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: