Om Stockholm Hästutveckling

Det tar ungefär 15 år som hästägare innan jag för första gången sträcker på mig och tycker att jag kan något. Det tar ytterligare 6 år innan jag nu, 31 år gammal, vågar tro att jag har något att lära andra. Efter drygt 20 år som hästägare tar jag mod till mig och startar Stockholm Hästutveckling.

Precis som många andra kvinnor, är jag otroligt medveten om mina svagheter. Vad jag inte är. Jag är t ex inte utbildad tränare. Jag har ingen friskvårdsutbildning. Jag har inga storslagna tävlingsmeriter. Jag har aldrig tränat en elithäst eller planerat träning i syfte att nå VM eller OS. Men jag är ovanligt duktig på hobbyhästar. Bra på det där som rör oss som kanske inte siktar på VM, men som är seriösa amatörer. Oss som vill ha hållbara, starka hästar att ha roligt med. Jag är bra på sånt som händer oss i vardagen, på diffusa hältor och att ta sig ur känslan av hopplöshet, på att analysera, fundera och skapa bättre förutsättningar för en hållbar häst. Det är jag verkligen duktig på. Och där tror jag att jag har mycket att ge till andra.

Med utgångspunkt i mitt brinnande intresse för uppbyggande träning, träningsplanering och av min villkorslösa kärlek till hästar, skapas alltså Stockholm Hästutveckling. Vid min sida har jag bästa Caroline Tarre. En oerhört skicklig ryttare som varit hästskötare åt flera professionella ryttare och alltid har kloka råd och tankar kring mina hästfunderingar. Vi delar det uppbyggande tänket och framförallt delar vi den enorma kärleken till hästarna. 

Från och med augusti 2019 erbjuder Stockholm Hästutveckling en helhetslösning för alla som behöver en hjälpande hand i hästvärlden, oavsett om det rör sig om uppbyggande träning, stallservice, träningsplanering, ridning eller foderstater. 

Under augusti och september har vi dessutom rabatterade paketpriser med nulägesanalys, uppbyggande träning, träningsplan och foderstat för dig som söker inspiration inför vintersäsongen. Kika in på vår FB-sida för mer information.

Du hittar oss på https://www.facebook.com/StockholmHastutveckling/ och på www.stockholmhastutveckling.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: