Vårat första meeting

I det här inlägget tänkte jag berätta lite om hur jag tänkte när vi var iväg på vårat första meeting. I början av juni var jag och mamma, Clara och Sonja på både mitt och Sonjas första meeting. Det är mycket planering inför tävling men när man ska åka på meeting så är det i stort sett dubbelt så mycket. Det som oroade mig mest var att Sonja inte skulle få gå ut i hagen de tre dagarna vi var borta. Det kanske är hon och Zigge som är mest behov av rutiner och hur hon skulle äta och dricka. Men vi la upp det så att tidigt på morgonen fick sin mat. Vi pratade med boxgrannarna så att alla hästarna skulle få mat ung samtidigt. Sonja tog det med ro och verkade ändå gilla sin boxkompis eller rättare sagt tolerera sin boxgranne. Efter frukost gick vi ut promenerade med Sonja vilket hon tyckte var lite för kul. Sedan fick hon gå in i boxen en stund innan det var dags för tävling. Jag tog lite extra stund på att skritta fram och första dagen blev verkligen så bra. Vi kom 2a och satt tom ett SM kval.

På kvällen medans alla andra red så gick vi med Sonja istället och efter de fick hon massage och blev lite ompysslad.

Vi såg till att natta henne väldigt sent så att det inte skulle bli så långt fram till morgon fordringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: