Team Hartmann

Vi tänkte berätta lite om teamet runt oss. Det är oerhört viktigt att ha ett bra team runt sig för att hålla hästar och ryttare glada och i form.

 

Mamma Ingela sköter mycket av markservicen. Ser efter att hästarna mår bra, får rätt foder, håller kontakt med veterinärer och tränare.

Pappa Olof som är hovslagare vilket är en otrolig stor föredel och att vi alltid har våran hovslagare med oss.

Våran tränare Susanne Widner som hjälper oss att hålla hästarna i trim. Då hon direkt ser vilken träning som behövs tex om hästen är lite sne eller ojämn på något annat vis. Det är hon som hjälper oss att bygga upp hästarna för att hålla för träning och tävling.

Min (Alicia) dressyrtränare Fredrik Böhling som hjälper mig med lösgjordhet, takt, precision, sits, inverkar och allt som hör dressyrkonsten till.

Lotta Backlund Claras hopptränare som hjälper Clara med hoppningen. Sits, precision, avstånd, vägar och allt som hör hoppningen till.

Björn Gammelgård, Ingela Johansson och Anna Dahlsten våra veterinärer som kollar tänder, vaccinerar och hjälper om hästarna är skadade på något sätt.

Alla dessa personer är ovärdeliga i vår satsning på ridning och för att både hästarna och ryttarna ska må bra. Utan mamma och pappa som hjälper oss med hästarna skjutsar och ställer upp i ur och skur så skulle vi inte komma någon vart i våran ridning. Sussane Widner – utan henne har vi inte haft hållbara hästar. Fredrik Böhling utan honom har jag inte varit på den nivån där jag nått idag (Alicia). Våra veterinärer som har varit otroliga och gett oss råd och hjälp.

Vi är så otroligt tacksamma att ha dessa människor i våra liv som ger oss både trygghet och framgång. /Alicia och Clara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: