15 år med SW Häst & Ridaktiviteter

1 april 2019 fyller mitt företag 15 år, jag startade 2004 efter att ha jobbat på två olika ridskolor, 5 år på Järfälla Ridcenter och 10 år hos Storbyns Ryttare. Jag har alltid haft ett uppbyggande tänk och har en bra förmåga att se vad ekipaget behöver träna på och jag tycker det är viktigt att vara pedagogisk och metodisk i mitt instruerande. Har lärt mig så mycket och utvecklats genom att ha jobbat på ridskola i många år (kommer mer senare om min ridskolekarriär) där har jag alltid jobbat med positiv inlärning, tycker om att arbeta med hästar och människor. Efter 15 år kände jag att det var dags att göra något annat, och bestämde mig för att starta mitt egna företag Susanne Widners Häst & Ridaktiviteter.

 

Min Affärsidé

” Vi anordnar träningar & kurser för dig med egen häst.                                                      Med ett Uppbyggande Tänk har vi även Föreläsningar & Clinics. Böckerna Uppbyggande Träning & Uppbyggande Ridövningar går att köpa som ett komplement till regelbundna träningar. ”

  • Träningar
  • Kurser
  • Clinic & Föreläsningar
  • Försäljning av Uppbyggande Böcker & Emin

 

 

Socialmedier

2004 när jag startade mitt företag var det jätte viktigt att ha en Hemsida. Det var nog det svårast att lära sig, för på den tiden fanns inga färdiga mallar utan man jobbade med taggar. Jag fick hjälp att göra sidan och den första var svartvit. Utveckling har gått framåt så nu när jag ska göra men hemsida så fyller jag i texten på en färdig mall. I dag har inte hemsidan samma funktion som för 15 år sedan och känns inte lika viktig. Oktober 2010 startade jag min sida på Facebook , som idag heter susannewidner.com, här kan man följa mig och mina elever, men även vad som händer i företaget. 2016 startade jag sidan Susanne Widners Uppbyggande Ridövningar, här delar jag med mig av mina Ridövningar som bygger hästen och gör den mer hållbar. Instagram är också en viktig sida att sprida mitt budskap i så 2014 startade jag sw_hast_rid.

 

 

2013 blev jag intervjuad av Hege Hellström som skriver för tidningen Hippson. Här fick jag berätta om min tränings filosofi och resultatet blev många Ridövningar på deras sida på nätet. Mer än tio inlägg och några av övningarna hamnade även i böckerna Ridinspiration så vill man läsa mer om uppbyggande träning skrivet som en intervju är det bara att gå in på Hippson Ridövningar.

 

Susanne Widners Ridövningar på Hippson &  SW i Hippson böckerna Ridinspiration

 

Jag har fått den stora förmånen (med många  upp och nergångar ) att kunna jobba i mitt egna företag med regelbundna träningar, kurser och föreläsningar / clinics. Målinriktad träning med ett uppbyggande tänk, där jag lär ut hur man jobbar med Ridövningar som gör hästen mer hållbar. Jag har fasta träningar och kurser men åker också ut på föreläsningar där jag får inspirera och berätta hur man kan jobba uppbyggande träning, med ett mål som genom analyser vad du och din häst behöver träna på, utifrån detta göra en uppbyggande träningsplan för en hållbar häst.

 

 

 

Jag  har även skrivit två böcker som enkelt och pedagogiskt beskriver min tränings filosofi och de som tränar för mig har som en uppslagsbok ” den lilla bibeln” i Uppbyggande Träning och med många Uppbyggande Ridövningar för Hållbar Häst.

Tre till böcker är planerade en om unghästar en om att lära barn rida och den sista ska bli en ”bok” som sammanfattar och mer utförligt beskriver den uppbyggande ridfilosofin.

 

A

2012 – Uppbyggande Träning

2017 – Uppbyggande Ridövningar

Försäljning av böcker

 

 

2018 11 18 startade vi våran Blogg Uppbyggande Träning där 10 av mina elever som jobbar med uppbyggande träning med alla sina hästar, och har mycket av mitt tänk  för Hållbara Hästar. Idag 4 månader senare har vi;

  • 54 Inlägg
  • 26 318 Visningar
  • 12 087 Besökare

 

cropped-dsc_07631.jpg

 

Mitt stora Mål är att hålla mig frisk och få jobba i mitt företag gärna 15 år till och under dessa år utveckla mig själv och mitt företag.

 

www.susannewidner.com

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: