Med tiden ändras saker!

Jag satt för ett tag sedan och försökte sammanfatta 2022. Det blev alldeles för rörigt! Det finns många bra saker och lika många mindre bra, det får sammanfatta det hela.

Mina grabbar har fått en rejäl vintervila. Den startade i mitten av december då jag blev sjuk och den kommer att pågå ett tag till. Lite av och till får de poppa ur popcornen i kroppen. Troligen kommer vi smyga igång i slutet av januari.

Jag har kommit till ro med att det är så här det är. I perioder jobbar jag mycket och ibland behöver jag tid för återhämtning. Det är okej! Jag har ingen plan att tävla iår. Vi behöver en sommarsäsong med träning. Det är oftast på sommaren Grodan får problem med sitt öga och nu får vi se hur det fungerar med medicinen.

2022 hade jag stora krav på mig själv. Delvis med hästarna men mest på det privata planet. Jag satte varje litet mål på första försöket, men det kostade. Jag var rejält sjuk 3ggr under året varav första gången innefattade sjukhus. Där började jag fundera över vad jag gör, men sen glömde jag det och körde vidare. Andra gången ifrågasatte läkaren mitt förstånd och visst kan jag väl hålla med till viss del, men…

Tredje vändan har jag inte återhämtat mig helt ifrån. Det är den vändan som fått mig att acceptera att det är som det är och att 2023 blir annorlunda men nödvändigtvis inte sämre.

Det finns en grovplanering för Grodan. Det finns ett större mål borta i horisonten och en hel hög med delmål på vägen dit. Det finns också en fundering över en förändring som länge varit en dröm, men den får bli en ”fortsättning följer” för den funderingen har inte helt landat och förankrat sig ännu.

Körningen kommer vi såklart fortsätta med. Det är otroligt roligt att träna och se hur långt vi kan komma. Grodan behöver tid, men vi har inte bråttom!

För Eddies del finns ingen riktig planering. Målet är enbart att han ska må bra och där går vi på dagsform och vad som behövs för stunden. Huvudsaken är att han är nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: