Uppdatering och tankar på en till häst

I detta inlägg tänkte jag göra en uppdatering sedan sist jag skrev.

Jag och Sonja har hunnit ridit vårat andra SM tillsammans och denna gång som Young rider. Verkligen supernöjd över SM helgen även om den inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Dag 1 gick verkligen över förväntan. Fina procent trots någon miss och över 70% efter travprogrammet.

Dag 2 la tyvärr Sonja tungan över bettet redan i första inridningen så försökte styra runt så gått jag kunde. Bara att ta nya tag och komma igen.

Vi valde att styrka oss dag 3 då Sonja var ganska trött och ville hellre spara på henne för framtiden. Lever fortfarande på dag 1 och tar med oss den känslan inför kommande tävlingar.

Sonja har nu tagit det lite lugnare efter SM men nu är vi igång med träningarna igen och tränar mot nya mål och utmaningar.

Bella har tränats på som vanligt men varit lite i en trotsålder. Men nu senaste veckan har hon varit såå fin och inom nån vecka ska vi även debutera LA.

Som vissa säker har sätt så söker jag även en till häst då Sonja tyvärr börjar bli till åldern.

Jag söker en dressyrhäst som har potential att gå de högre klasserna. Drömscenariot hade varit att ha en häst på ung samma nivå som Sonja men då vi inte har ekonomin att köpa en sådan häst gör jag istället ett försök till att försöka få samarbete med ev hästägare/uppfödare, jag kan även tänka mig att själv utbilda hästen upp i klasserna. Men allt är av intresse. Så om ni har hästen för mig tveka inte att höra av er.😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: