Ett pusslande med tid…

Vi är igång med träning igen. Tidigare har jag haft bestämda dagar som varit ”träningsdagar” och lagt ett veckoschema efter det. Det fungerar inte längre då jag jobbar helt annorlunda numera. Det som har funkat hittills är att passa på när tid finns.

Någon veckoplanering är inte ens att tänka på, men det funkar faktiskt ändå. Oftast…. 😅

Grodan skrittas i utomhuset, arbetar i töm och i söndags gick han i vagn igen för första gången sedan slutet av februari 👌. Jag hade väl räknat med att han skulle ladda upp och lägga sig på bettet, det som vi jobbat så mycket med att få bort. Jag blev faktiskt lite paff över att han var väldigt sansad även om det fanns spring i benen. Grodan var uppenbart väldigt nöjd över att få dra sin vagn igen.

Nu ska vi sakta men säkert bättra på flåset och styrkan så att vi med lite tur kan vara redo att genomföra i allafall en tävling i år. Vi har någon månad på oss. I övrigt riktar vi in oss på träningar och att övervinna skogsfobin 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: