Ny inspiration

Vi alla har våra upplägg när det gäller träning, tävling och vardagen i stallet. Oftast skiljer det sig inte mycket från dag till dag eftersom man försöker hålla sina rutiner förstås.

Men även fast det fungerar bra i ridningen, rutinerna i stallet och på tävling är det även viktigt att vara öppen för förändringar och behålla det öppna sinnet. Självklart så väljer man själv vad man tycker är ”rätt” när man får tips eller tar reda på hur andra hästmänniskor gör i olika situationer.

Just nu är jag iväg på praktik i några veckor hos hoppryttaren Stina Lillje.

Både hästarna fick stanna hemma och ta vila, men ändå får jag med mig massor av inspiration hem!

Det blir en stor boost av ren hästlycka när man får chansen att åka iväg och bo och jobba i ett stall där man får nya tips, fler lärdomar och mer erfarenhet. Allt det tar man med hem och gör till något bra till sig och sitt team.

Annan inspiration jag brukar få från vardagen är att tex lyssna på poddar där de pratar om mentalträning, ridning, intervju av toppryttare. En enkel sak som man kan göra tex när man mockar!

En till sak är att man följer de ryttarna som lägger ut saker som ger dig inspiration. Tex bra övningar, bra hästhållning, bra ridning.

Aprilia efter en hoppträning
Zigge efter en uteritt

Känner mig så inspirerad tills jag kommer hem till mina hästar. Då fortsätter vi med uppbyggande träning på Aprilia och Zigge med mer inspiration från min praktik // Clara❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: