Debut i svår klass!

För någon vecka sedan debuterade jag och Sonja Intermediaire 1. Vi red på 63,628% och nästan 65% av 1 domare. Jag kunde inte vara nöjdare över Sonja som går in och gör sitt bästa efter att ha stått flera timmar i bilkö och fått en väldigt kort framridning. Jag är väldigt nöjd över debuten och att vi nu har ridit svår klass tillsammans är helt overkligt.

Lite film från debuten

Jag var 13 år skulle fylla 14 år när vi köpte Sonja och hon var då 12 år och hade inte tävlat innan. Jag hade endast tävlat 2 LC klasser på ponny innan så båda var orutinerade på tävlandet. Hon var väldigt svår då hon hade så mycket energi och såg dessutom spöken överallt, men jag fastnade för henne direkt efter att ha provat hästar i hela Sverige. Jag kommer ihåg när jag köpte Sonja att mitt stora mål med henne var att få rida en MSV C vilket var sååå stort då.

Våran första start tillsammans en LC på 69%.

När vi började tävla kunde vi vinna ena gången och sen andra gången inte ens komma fram till domaren, det tog tid för Sonja att riktigt lita på mig och kunna slappna av. Jag blev dessutom nervös eftersom jag ville prestera och det satt sig i Sonja. Men vi kämpade på tillsammans och ett tag tränade vi bara på att tävla och även mental träning.

På 5 år har vi alltså tagit oss från LC till Int 1. Vilket jag aldrig trodde vi skulle göra. Sonja är verkligen Onse in a liftime Horse och jag är jätteglad över alla personer som har hjälpt oss på vägen dit vi är idag. Stolt och tacksam för resan som vi gör tillsammans. Nu ser vi fram emot nästa års mål och hoppas på många fler år tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: