Hopp och förtvivlan blandas med glädje och framtidstro

Våren och sommaren har kantas av hopp och förtvivlan. En oviss framtid för JV Witorio, där bara tiden kan visa vad det blir. Men samtidigt, fokus framåt, fokus på att bygga vidare och glädjas åt att Megalo tar storm steg framåt och att orden galoppombyte nämnas på träningar.

JV Witorios år 2021 önskar jag att vi kunde hoppa över och att det som hänt under detta år kunde vara puts veck. Hur hårt jag än önskar det så vet jag ju, det kommer inte att ske utan år 2021 kommer att finnas kvar och all dess innehåll.

Däremot är år 2021 för Megalos del ett mycket bra år träningsmässigt. Han har gått från klarhet till klarhet och vid förra träningen så sade tränaren att snart kan vi lägga till galoppombyten i hans uppbyggande träning. När tränaren sade detta kände jag hur varm jag blev inombords och så stolt över min Megalo.

Resan med Megalo har inte varit guld och gröna skogar och den är inte rak nu heller. Träningen går bra men under delar av träningspassen om han spänner till kan han få tillbaka sitt rörelsemönster då vänster framben hackar. Men fördelen idag är att det går att rida igenom det utan att han blir superstressad och komma tillbaks till balansen igen. Det märks att hans rörelsestörning triggas av att han spänner sig. Då slår hans muskelminne till och går tillbaka till ett rörelsemönster som tidigare var ett sätt att skydda sig själv. Idag finns ingen smärta kvar i hans skadade muskel men däremot finns minnet kvar och det kommer vi alltid att få hantera.

Hösten för Megalos del innehåller uppbyggande träning, dressyr- och WE-träningar för instruktör. Vi kommer fortsätta med WE och målet är att till våren kunna delta i någon tävling. Förutom det målet så ligger målet att delta på ARAB-cupen fast. Nu känns det närmare än någonsin och vem vet, år 2022 kanske blir det år vi når dit??!!

Megalo och jag fortsätter att bygga vidare och hoppas vi får vara kvar i denna uppåt spiral! Vi hoppas att även JV Witorio skall få en del av denna uppåt spiral så att även han får delta på arabcupen år 2022. Ingenting är omöjligt och det skall vi bevisa igen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: