Framtida Dream Team med ett uppbyggande tänk

För ett år sedan vid ridbanans staket föddes tanken på ett uppbyggande samarbete. Först ut var La Petite, 4 delägare köpte in sig på varsitt ben som vi brukar vi skoja om .
Vi kommer presentera henne i ett eget blogg inlägg längre fram .

La Petite = ”rödis” och Linnea Grufman

Nu ett år senare :
Är det fina Ovechkin TG -18 som står på tur . Denna gång är vi två stycken Victoria (fam Grufman) och Susanne Widner som går ihop , få se vilken sida eller vilka ben vi väljer denna gång .


Planen är att vi ska hjälpas åt i vårt team för att fortsätta bygga upp honom på bästa sätt till en hållbar framtid som hopphäst .
Första stora målet är 3 års test nästa vår/sommar .
Ryttare är självklart vår bästa Linnea Grufman !

Ovechkin TG

Ove som han kallas bor kvar i Grådö och Victoria kommer ha huvudansvaret och stå för dagliga skötsel /hanteringen och fordring tillsammans med Linnea.
Och sen kommer Susanne Widner som hjälper till och hålla koll på det uppbyggande tänket. Vi hjälpas åt med planering och checkar av hur han ligger till vad han behöver mer eller mindre av.

Ove med kompis på lösdrift

Ove går ännu kvar i hagen där han haft sommarlov ” lyckligt ovetande” om framtidsplanerna … han är en kille som gillar att vara med och jobba så jag tror detta kommer bli super bra. Ett riktigt DreamTeam Hoppas att ni alla vill följa med oss på våran resa med Ove via bloggen !!

Följ Linnea på Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: