SWUS

Vad är SWUS ?

Det står för Susanne Widners Uppbyggande System.

De som tränar regelbundet för mig har ett mål och utifrån det jobbar med en träningsplan som innehåller balans mellan styrkeövningar och koordinationsövningar.

Jag har sedan 2019 anordnat SWUS kurser för er som jobbar med hästar tränare, equiterapeuter och ridlärare. Här lär jag ut den uppbyggande träningens filosofi och berättar hur du kan använda detta i din verksamhet.

Swus kurser

Jag har haft en SWUS kurs med equiterapeuter och häst massörer och vi ska nu i mars göra del två. Här kommer en presentation från en av deltagarna

Karen Wild Hands for Horses Sweden

Hej!

Karen heter jag, jobbar som Equine Sportsmassage Therapist i Sverige och Tyskland. För att få en bättre och omfattande kunskap om hästens träning och att kunna hjälpa mina kunder ännu bättre att bygga upp sina hästar, valde jag att ta chansen att gå på kursen med Susanne Widner om uppbyggande träning när NHMF (Nordiska Hästmassörs Förbundet) ordnade denna kurs.

Jag lyckades prata lite innan kursen med Susanne och inte bara att vi klickade right away, vi hade även samma tanke när det gäller uppbyggande träning.

Kursen består av två delar: teori och praktiska delen. Vi hade setts nu för den teoretiska delen och lärde oss mycket inte bara om övningar, men även om målsättning, planering. Spännande och bra verktyg som jag kan ta med mig i min verksamhet.

Ett glatt gäng satt och lyssnade, diskuterade, ritade och fotade och pratade mycket med varandra. Vi alla har något att lära från varandra och så blev det en mycket givande dag. Kom hem mycket trött och glad.

Tack för en spännande dag, Susanne och tack NHMF som ordnade denna kurs.

Karen, Hands for Horses Sweden

Instagram

https://www.instagram.com/hands_for_horses_sweden/

Facebook: Hands for Horses Sweden

https://www.facebook.com/Hands-for-Horses-Sweden-169993353025203/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: