Kura skymning!

Höstmörkret sänker sig tidigare för varje vecka. Visst är det mysigt att tända lite ljus och kura ihop sig i soffan framför brasan, efter man tränat och pysslat om sina hästar.

Men just nu jagar vi dygnets ljusa timmar, allt för att hinna ut och köra innan det blir mörkt. Eftersom vi inte är hemma från våra jobb före 17 – tiden så blir det stressigt…

Vi bor ute på landet och det finns bara gatubelysning en bit, sen blir det riktigt svart. När snön kommer så kanske man kan ha lite ledsyn från månen om man har tur. Att rida går bra med pannlampa, men att köra känns osäkert när man inte ser vägen framför hästen.

Reflexer är en färskvara och vi har nyligen köpt nya grimmor. Våra västar, hästarnas boots, ländtäcken och benreflexerna fungerar ett år till. Vi har funderat på flera lösningar med att sätta lyse på vagnarna, men har inte lyckats än. Såg för ett tag sedan en lampa som Grafströms sålde och kanske vi ska testa den!  

Jag har köpt 2 st förbyglar med ledbelysning. En med rött och en med vitt sken =) plockade isär dom så den blev 3 delar av varje färg. Nu sitter dom med vitt sken framtill på bröstan och den med rött sken baktill på vagnen eller runt midjan på oss. Nu kommer vi att synas bra när vi är ute och kör med Demo, Trigger och Tenzing.

Ibland när höststormarna viner och regnet piskar i ansiktet, önskar jag att man kunde gå i ide och krypa fram igen när vårsolen börjar värma. Nej! Nej! Skojade bara. Det blir till att plocka fram varmare kläder och stoppa in värmeväxlaren i munnen och träna på 😉😁

Travet har kvälls öppet på tisdagar fram till 19.30och på lördagar 09.00-12.00 då försöker vi åka in och träna där. Men ibland hinner man inte och då har vi löst det med att en av oss åker med bilen bakom och lyser upp vägen.

Hemma i hagen och på gården har vi många lampor, som gör att den uppbyggande träningen fungerar vilken tid som helst.

Vi får passa på att njuta av höstens alla vackra färger nu innan snön kommer 🍂🍁🌲
Stall Stenbacken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: