Zigge på G

Nu har jag äntligen kommit igång med den riktiga träningen med Zigge. Jag har varit lite orolig att Zigge hade fått mycket spänningar och kanske en viss snedhet i kroppen, då han gått och kollat med sitt goda öga för båda ögonen. Men igår var första träningen för Sussi och Zigge var jättefin, visst har han spänningar i kroppen men det beror inte på hans öga.

Vi har även hunnit med en pay and ride, en LC där vi red ihop 71,5%. Det är så skönt att vara igång med dressyrarbetet och den uppbyggande träningen. Jag kommer fortsätta träna mycket dressyr och mycket rakriktning men även övningar där han framför allt får stretcha sin högra sida då han är kort i den. Så småningom ska vi även börja hoppa, men han ska först bli stark på marken.

Zigge har aldrig varit så fin i kroppen som han är nu och han har ett inre lugn som inte funnits där förut. Vem vet hur ont han egentligen har haft av sitt öga. Nu har jag i alla fall en frisk och lycklig häst. Vilket är absolut det viktigaste för mig. /Clara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: