En sak i taget…

De flesta människor har eller har haft sin semester. Vädret är lite typiskt svenskt varierande, men ändå inte. Själv har jag ingen semester i år men det har mina grabbar fått de senaste tre veckorna.

Sedan förra träningen så kollade jag upp Grodan. Han hade lite knas med sin höger bog, men mycket mindre än det har varit tidigare så vi är absolut på rätt väg. Har man gått och varit sned så länge är det inte så konstigt att det behövs lite justering ibland. Och efteråt blev det skillnad på hur han använder sin kropp 👌

Ett tag efter detta kom han in med ett svullet och ont öga. Det är inte första gången och ett återkommande problem måste redas ut. Nu är ögat behandlat och smärtfritt samt att vi har avslutat medicinering. I slutet av veckan ska vi ta lite prover och se vad det visar. Misstanken går åt ett håll, men det är ingen mening att spekulera. När vi vet tar vi det därifrån.

De senaste två veckorna har han enbart skrittats för hand, men mest bara gått i hagen då han har en lapp för det skadade ögat. Några dagar till behöver han sin lapp och eftersom vi har ett veterinärbesök i slutet av veckan avvaktar vi med att smyga igång träningen till efteråt.

Vi tar en sak i taget 🙃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: