NĂ€r pengen ramlar ner đŸ™‚

Tiden springer ivĂ€g. Tyckte det var nyss jag skrev det senaste inlĂ€gget. Jag Ă€r lite dagvill och goddag yxskaft efter att ha blandat och gett med dag och nattjobb i det senaste. Just nu vet jag dock att det Ă€r mĂ„ndag, jag jobbar i natt och stĂ„r uppstĂ€lld pĂ„ plats med all tid i vĂ€rlden att skriva mitt inlĂ€gg 😅

För att följa upp föregÄende inlÀgg dÄ vi var rÀtt nöjda med att trava pÄ raka spÄr. Under tre veckor sÄ höll jag mig till min plan och lekte lite med övergÄngar samt övrigt arbete i skritt.

Sen hÀnde det hÀr;

Han Ă€r ju för rolig min lilla Groda 🐾. Han Ă€r lite osĂ€ker och behöver stĂ€rka sitt sjĂ€lvförtroende pĂ„ vad han faktiskt klarar av. Han behöver fĂ„ göra det i sin takt men jag kan guida och pusha honom att iaf försöka lite till varje gĂ„ng. Och sen vips sĂ„ kĂ€nner han sig redo och levererar.

Efter detta sÄ har han trÀnat pÄ en vecka och sedan fÄtt en paus och bara fÄtt vara hÀst. Han behöver smÀlta allt nytt och brukar vara snÀppet bÀttre nÀr han fÄr pausa en vecka lite dÄ och dÄ.

Jag lĂ€ngtar till vĂ„ren, ljuset, torra vĂ€gar och sol. Visserligen betyder det ocksĂ„ att sĂ€songen pĂ„ jobbet blir extra intensiv. Men jag gillar bĂ„da delarna 😊. Jag rider nĂ€r jag hinner och kanske framförallt orkar. DĂ€remellan fĂ„r Grodan röra pĂ„ sig med sin extra mĂ€nniska 👌. SĂ„ tacksam för hjĂ€lpen jag fĂ„r med mina grabbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg pÄ WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: