Gott Nytt 2022 đŸŒŸ

TÀnk vad tiden gÄr fort! Nu Àr det dags igen att summera Äret som varit och vad tar vi med oss i erfarenhet och lÀrdom till nÀsta Är?

TrÀning, TrÀning och Äter TrÀning.. allt tar ju sin tid och ibland hÀnder det oförutsedda saker pÄ vÀgen sÄ det tar extra lÄng tid. Men sÄ ser livet ut, man fÄr ha en plan A och en plan B.

Stort Tack till Susanne Widner som har trÀnat och sponsrat oss under 2021 med Emin och uppbyggande övningar. Vi Àr sÄ tacksamma över att ha dig i vÄrat team.

Vi jobbar hÀstarna regelbundet pÄ töm och har en trÀningsplan som vi utvÀrderar med Sussie flera gÄnger under Äret.

Vi har flera viktiga pusselbitar i vÄrat team och det Àr bland annat alla tjejer som kommer och trÀnar med Demo. Han Àlskar verkligen att bli ompysslad och att fÄ komma ut och jobba.

Tenzing har startat pÄ under Äret. Han har kÀnts bra och gjort sitt bÀsta, tyvÀrr har det inte visat sig i resultatlistan alla gÄnger. Han börjar bli till Ären och har lite för mycket pengar pÄ sig och det gör att han fÄr möta hÄrt motstÄnd varje gÄng. Vi fÄr se hur lÀnge han vill och har gnistan kvar att tÀvla, det Àr han som bestÀmmer. Han Àr Àven trÀnings och sparringpartner till Greyzone.

Greyzone har vĂ€xt enormt mycket under Ă„ret och vĂ€xer fortfarande. Han har haft problem att hĂ„lla ihop sin stora kropp och ett tag ville vi linda in honom i bubbelplast 24/7 

Men sakta sĂ„ har han blivit starkare i bĂ„de muskler och leder
 och nu gĂ„r det lĂ€ngre mellan ”vĂ€xtperioderna” och han har blivit mer stabil att köra. Vi har varit till MĂ€larkliniken ett antal gĂ„nger under Ă„ret för att fĂ„ hjĂ€lp med hans tĂ€nder. Han Ă€r fortfarande inte helt bra, vilket gör att vissa perioder Ă€r han extra kĂ€nslig i munnen och det Ă€r verkligen en balansgĂ„ng nĂ€r man hĂ„ller i tömmarna. Vi jobbar pĂ„ och hoppas att dom permanenta tĂ€nderna vĂ€xer upp nu och att han inte ska fĂ„ mer besvĂ€r.

Vi har Ă„kt in till travbanan regelbundet och kört tillsammans Anders och jag. Polletten har inte trillat ner riktigt pĂ„ Greyzone Ă€n vad tĂ€vling Ă€r! Men nĂ€r han vĂ€l tar tag i tömmarna och kliver pĂ„, sĂ„ lĂ€gger han mycket mark under sig och dĂ„ kĂ€nner man att det finns nĂ„got dĂ€r 🙌 vi anmĂ€lde ut honom till kval nu i december men fick stryka pĂ„ plats efter vĂ€rmningen 😕 han trampade sig med brodden. Suck! Bara att duscha och Ă„ka hem igenNu har alla 3 grabbarna blivit genomgÄngna av veterinÀr och fÄtt sin tÀnder fixade + vaccinerats. Först lite vila och ÄterhÀmtning sen Àr det dags att köra igÄng med vintertrÀningen.

Stall Stenbacken

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Starta en blogg pÄ WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: